WordPress Website Support

Bij het onderhouden en up-to-date houden van een website of een online leeromgeving komt vaak meer kijken dan je denkt. Vooral als je er zelf niet zo in thuis bent of als het je niet direct lukt. Denk hierbij aan het toevoegen van nieuwe producten of cursussen, het bijhouden van de plugins of het toevoegen van een nieuwe pagina. Vind je dit zelf niet leuk of heb je geen zin om hier zelf in te duiken? Dan kun je deze taken aan mij uitbesteden.

WordPress Website support

Losse uren of abonnement

Als Technisch Virtueel Assistent help ik je graag met alle vraagstukken rondom jouw WordPress website. Dat kan voor maandelijks terugkerende werkzaamheden met een maandabonnement of voor wisselende uren op basis van mijn uurtarief. Het enige wat jij hoeft te doen is je vraag of aanpassingen naar mij te mailen en ik doe de rest. Dat geldt ook als je ergens zelf niet uitkomt, je gewoon iets meer wilt weten over een bepaald onderwerp of als je graag even wilt sparren en op zoek bent naar tips. Dat scheelt je vaak een hoop uitzoekwerk en extra uren die je weer aan andere dingen kunt besteden! En mocht je verzoek iets ingewikkelder zijn, dan kunnen we uiteraard ook bellen of een Zoom of Teams gesprek inplannen.

Werkzaamheden uitbesteden

Welke werkzaamheden kan ik van je overnemen?

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van werkzaamheden die je aan mij kunt uitbesteden

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Of je nu al weet wat je nodig hebt of er nog niet helemaal uit bent, neem gerust contact met mij op. Ook als jouw taak er niet tussen staat! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw situatie.

jouw investering

Mijn tarieven

Of je nu structureel of incidenteel ondersteuning nodig hebt, ik help je graag met alle vragen en werkzaamheden rondom jouw website, webshop of online leeromgeving. Je hoeft je vraag, aanpassingen of toevoegingen alleen maar naar mij door te mailen en ik doe de rest!  

Flexibele uren

Voor projecten en wisselende uren
69 Per uur*
  • Voor als je flexibel uren wilt uitbesteden
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland
  • Tweewekelijks achteraf gefactureerd

Abonnement

Voor terugkerende werkzaamheden
650 Per maand*
  • Vanaf 10 uur vaste ondersteuning per maand**
  • Vaste momenten per week voor jou gereserveerd
  • Werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland
  • Maandelijks vooraf gefactureerd
Contact
Stel je vraag gerust!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, wil je een abonnement afsluiten of heb je een vraag? Stuur me gerust een bericht, dan neem ik dezelfde werkdag nog contact met je op! 

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.

Business Kees

Saskia Strobbe

Bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag
09.00 tot 18.00 uur

saskia@businesskees.online
06 46 70 64 56