Een WordPress Website laten maken

Ben jij toe aan een professionele WordPress website? Of wil je je oude website een update geven, omdat deze verouderd is of niet meer bij je huisstijl past? Of het nu gaat om een website, een WooCommerce webshop met diverse artikelen of een online leeromgeving, aan de hand van jouw wensen bouw ik een website die perfect bij jou en jouw onderneming past. 

Ben jij toe aan een nieuwe WordPress Website

Is dit herkenbaar voor jou?

Herken jij je hierin? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag met een professionele en aantrekkelijke website die scoort en past bij jouw wensen!

Meer dan een mooi design

Waar moet een professionele website aan voldoen

Een website is meer dan alleen een mooi design. Het is de plek om jezelf te presenteren en te laten zien wat je te bieden hebt. Een goede website neemt je doelgroep mee in jouw verhaal en schept vertrouwen om voor jou te kiezen. Maar daarnaast is het net zo belangrijk dat je gebruikers en (toekomstige) klanten je website goed kunnen vinden, dat hij snel en veilig werkt en dat ze hem makkelijk kunnen gebruiken. Als je door mij een nieuwe website laat maken of je bestaande website laat restylen worden al deze punten samengebracht tot een aantrekkelijke website die je bezoekers weet vast te houden en makkelijk en prettig werkt.

Duidelijk en transparant

Waarom door mij je website laten maken?

Er komt veel kijken bij het maken van een nieuwe website. Als je je website door mij laat maken, neem ik je zoveel mogelijk werk uit handen. Aan de hand van een uitgebreide checklist, bespreken we jouw wensen en vertel ik je wat je allemaal kunt verwachten en wat er nodig is om tot een bepaald resultaat te komen. Bij mij geen vaktermen waar je niets van begrijpt of een systeem waar alleen ik mee kan werken. Je weet vooraf precies wat je krijgt en je kunt je website na oplevering zelf bijhouden en aanpassen. En heb je achteraf toch extra hulp of ondersteuning nodig? Dan ben ik er om je te helpen en je vragen te beantwoorden.  

Wat kun je verwachten

Een unieke website op maat

Wil jij ook een professionele WordPress website laten maken?

Of wil je dat ik eerst even met je meekijk? Neem dan gerust contact met mij op. Dan bespreken we jouw wensen en kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik help je graag! Uiteraard geheel vrijblijvend!

Vrijblijvende offerte

Wat kost het laten maken van een website op maat?

Als je een beetje googelt kun je al een simpele website laten maken voor een paar honderd euro. Wil je een professionele website laten maken die – naast dat hij veilig en snel is – met je onderneming mee kan groeien en ook écht wat voor je doet, dan zul je zien dat de prijzen al snel hoger liggen. Omdat een website over het algemeen maatwerk is en iedereen eigen wensen heeft voor zijn of haar website, is het lastig om op voorhand een exact bedrag te noemen. Daarom bespreken we vooraf eerst wat jouw specifieke wensen zijn en wat er mogelijk is, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend! Je zit nergens aan vast!

Mijn recente werk

Voorbeelden van recent geleverd werk

Contact
Ik kijk graag met je mee!

Wil je een professionele WordPress website laten maken? Wil je dat ik vrijblijvend even met je meekijk? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me gerust een bericht, dan neem ik dezelfde werkdag nog contact met je op! 

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.

Business Kees

Saskia Strobbe

Bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag
09.00 tot 18.00 uur

saskia@businesskees.online
06 46 70 64 56