Technisch Virtual Assistant

Zit je vol met ideeën of wil je wel eens iets nieuws proberen? Zoals het geven van een webinar of het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief? Of ligt er gewoon te veel werk en lukt het je niet om dit zelf allemaal op te pakken? Zodra de werkdruk te hoog wordt of wanneer er een beetje techniek bij komt kijken, blijven veel plannen op de plank liggen en dat is zonde. Want met een beetje extra hulp, kun je deze werkzaamheden binnen een paar dagen al inregelen.

Komt dit jou bekend voor

Kun jij de hulp van een technisch virtual assistant gebruiken?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk dan welke werkzaamheden je kunt uitbesteden of plan een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we gratis en geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Werkzaamheden uitbesteden

Welke taken kun je uitbesteden aan een Technisch VA

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van werkzaamheden die je aan mij kunt uitbesteden

Ben jij te veel en te vaak bezig met randzaken en lukt het je daardoor niet je te richten op de meest belangrijke taken binnen jouw onderneming? Ik help je op structurele- of incidentele basis je werkdruk te verlagen en neem je je technische en tijdrovende taken graag uit handen. In jouw stijl en met aandacht voor jouw visie. Het is en blijft jouw onderneming! 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Of je nu al weet wat je nodig hebt of er nog niet helemaal uit bent, neem gerust contact met mij op. Ook als jouw taak er niet tussen staat! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor jouw situatie.

Werkwijze

Hoe werkt het

Niet alles zelf doen, betekent niet dat je direct alles uit handen hoeft te geven. Voordat we met elkaar aan de slag gaan plannen we eerst een kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel je mij welke (technische) taak of taken jij uit wilt besteden en wat je nodig hebt, en vertel ik jou hoe ik je daarbij kan helpen en ondersteunen. Op een manier die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.
Dit kan face to face in de omgeving van IJsselstein (Utrecht), in de omgeving van Den Bosch of via Zoom. 

Voorstel of offerte

Ben je enthousiast en overtuigd dat mijn hulp jou minder frustratie en meer tijd gaat opleveren? Dan ontvang je een mail met wat we hebben afgesproken of - indien van toepassing - een offerte met een inschatting van de tijd die ik voor de opdracht nodig denk te hebben.

Samenwerken

Ga je akkoord? Dan word ik jouw 'Technisch Virtual Assistant' en starten we op de afgesproken datum onze samenwerking. Ik zorg ervoor dat de afgesproken werkzaamheden op rolletjes lopen en jij houdt tijd over voor de kernactiviteiten van jouw bedrijf!

Voortgang en contact

Afhankelijk van jouw wensen hebben we op regelmatige basis contact over de voortgang en maken we gebruik van handige online tools om onze samenwerking te ondersteunen. En ook als je tussendoor vragen hebt of ergens vast loopt, ben ik er om je te adviseren en te helpen!

De voordelen van een technisch virtual Assistant

Waarom samenwerken met een Technisch Virtual Assistant

Minder werkdruk en stress

Je kunt verschillende tijdrovende taken, zoals onderhoud aan je website, e-mailmarketing, het opstellen van documenten of het maken en aansturen van een planning aan mij uitbesteden

Gebruik van mijn kennis en ervaring

Omdat ik de kennis en ervaring al in huis heb, hoef jij je niet te verdiepen in de techniek achter software als MailBlue, WordPress of GoToWebinar

Efficiënte en snelle aanpak

Doordat ik weet wat ik aan het doen ben, zal ik het werk efficiënter en sneller uitvoeren dat jijzelf of iemand van je team die de werkzaamheden er 'even' bij doet. Dat bespaart je niet alleen tijd, maar ook een hoop geld!

Flexibele ondersteuning op maat

Je bepaalt zelf welke ondersteuning je nodig hebt, wanneer je die in wilt zetten en voor hoelang. Dit kan in losse uren of door middel van een abonnement voor een aantal uren per maand

Geen extra werkplek nodig

Ik lever mijn diensten volledig online en op afstand (tenzij anders afgesproken). Je hebt voor mij dus geen werkplek en/of apparatuur nodig.

Minder operationele kosten

Met mij geen extra medewerker op je loonlijst, dus ook geen extra kosten voor verzekeringen of doorbetaling bij ziekte en vakantie. Je betaalt enkel voor het werk dat je aan mij uitbesteedt.

jouw investering

Mijn tarieven

Wil je graag meer tijd overhouden en samenwerken met een Technisch Virtual Assistant? Dan kun je mij inhuren op projectbasis of op basis van mijn uurtarief. Heb je regelmatig (terugkerende) werkzaamheden die je niet zelf wilt of kunt doen? Of wil je graag een Technisch Virtual Assistent toevoegen aan jouw team? Dan is een abonnement een handige oplossing. Wanneer je een abonnement afsluit is de uurprijs voordeliger dan bij de aanschaf van losse uren en ben je verzekerd van ondersteuning voor een vast aantal uren per maand. Je kunt deze uren flexibel inzetten en naar je eigen behoefte invullen. 

Flexibele uren

Voor projecten en wisselende uren
69 Per uur*
  • Voor als je flexibel uren wilt uitbesteden
  • Op basis van beschikbaarheid
  • Werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland
  • Tweewekelijks achteraf gefactureerd

Abonnement

Voor terugkerende werkzaamheden
650 Per maand*
  • Vanaf 10 uur vaste ondersteuning per maand**
  • Vaste momenten per week voor jou gereserveerd
  • Werkzaamheden worden in onderling overleg ingepland
  • Maandelijks vooraf gefactureerd

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Reviews

Wat anderen over mij zeggen

Contact
Stel je vraag gerust!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, wil je een abonnement afsluiten of heb je een vraag? Stuur me gerust een bericht, dan neem ik dezelfde werkdag nog contact met je op!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.

Business Kees

Saskia Strobbe

Bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag
09.00 tot 18.00 uur

saskia@businesskees.online
06 46 70 64 56